уторак, 24. април 2018.

Bend Organizam objavio je spot za pesmu "Nepar" sa albuma "Intergalaktički cirkus"




Eklektični beogradski sastav Organizam objavio je spot za pesmu "Nepar", poslednji singl sa debi albuma "Intergalaktički cirkus", koji na CD-u objavljuje promoterska kuća Long Play.





Album "Intergalaktički cirkus", možete preslušati na sledećem LINKU


Medijska promocija CD-a, uz mini koncert benda, biće održana u subotu 28. aprila (13:00) u Muzičkoj kući Metropolis (Makedonska 21, Beograd), uz besplatan ulaz za posetioce.




"'Nepar' na idealan način zaokružuje priču našeg debi albuma, a izuzetno nam je drago što su kadrovima sa otvaranja bašte KST-a i snimcima iz naše lične arhive obuhvaćene nama drage uspomene i deo ljudi koji su dali svoj doprinos u realizaciji ovog celog poduhvata", izjavili su članovi benda.

Organizam i Long Play na ovaj način nastavljaju saradnju započetu objavljivanjem spota za singl "Kosmos", nakon Arsenal festa 2016. godine na kojem je žiri, u čijem su sastavu bili gitarista legendarnih KUD Idijota Sale Veruda, producent Voja Aralica i Branko Rosić, pisac i novinar Nedeljnika, doneo odluku da upravo Organizmu kao nagrada za prvo mesto na takmičenju perspektivnih bendova pripadne snimanje spota u produkciji ove izdavačke kuće.

I ovim singlom Organizam nastavlja da "levitira iznad nivoa svesnog". Članovi benda su Ivan Bošković Kosmogenit (vokal, gitara), Bogdan Obradović Bugi (matrice, semplovi, frula, back vokal), Igor Šćepanović Šćepa (bas) i Radosav Tijosavljević Rakiša (bubanj).


Нема коментара:

Постави коментар