понедељак, 26. март 2018.

Karte u prodaji za jedinstveni muzički spektakl povodom otvaranja Kombank dvorane



Svetski poznati pijanista klasične i elektronske muzike Frančesko Tristano i Simfonijski orkestar RTS-a, na čelu sa maestrom Bojanom Suđićem, prirediće spektakl povodom otvaranja nove Kombank dvorane 27. aprila, sa početkom u 20 časova. Ograničen broj karata za ovaj događaj su od petka, 23. marta u prodaji, na svim prodajnim mestima Eventima.

Neobičan spoj klasičnog zvuka Simfonijskog orkestra RTS-a i Frančeska Tristana pružiće neponovljiv doživljaj muzike. Jedan od najvećih muzičkih sastava u zemlji, orkestar koji predstavlja stub kulture i klasične muzike, nastupiće uz pijanistu koji je uplovio u tehno svet, i važi za jednog od najoriginalnijih elektronskih muzičara svoje generacije.

Frančesko Tristano, pored toga što je maestralan na klaviru, ima i vrlo uspešnu karijeru DJ-eja i on jedan od retkih izvođača koji privlači publiku, kako na klupskoj sceni, tako i u klasičnim koncertnim salama.



Simfonijski orkestar RTS-a je osnovan 1937. godine kao jedan od najvećih muzičkih sastava u zemlji, a sada, gotovo 80 godina kasnije, orkestar predstavlja jedan od najpriznaitjih simfonijskih sastava, ne samo u Srbiji, već i u regionu. U poslednjih 10 godina Simfonijski orkestar RTS-a se nalazi pod dirigentskom palicom dirigenta Bojana Suđića, poznatim maestrom koji je dobitnik brojnih domaćih i svetskih priznanja i nagrada.

Organizator koncerta je Kombank dvorana u saradnji sa Lovefest-om. Posle velikog uspeha prvog izdanja Lovefest Experience događaja, Lovefest nastavlja saradnju sa najpoznatijim muzičarima današnjice i učestvuje u realizaciji muzičkih događaja koji na prvi pogled spajaju nespojive žanrove, pravce i ansamble.

Renovirana Dvorana Doma sindikata otvoriće vrata posetiocima 27. aprila, pod novim imenom - Kombank dvorana. U saradnji sa Komercijalnom bankom, kultno mesto na Trgu Nikole Pašića dobilo je novi vizuelni identitet, koji će biti modernizovan i prilagođen najnovijim svetskim standardima.

Нема коментара:

Постави коментар