четвртак, 22. фебруар 2018.

HOT CLUB OF BELGRADE ZAGREVA PUBLIKU ZA CARO EMERALD




Kao predgrupa Caro Emerald 27.februara u Hali sportova „Ranko Žeravica“ nastupiće gipsy jazz sastav Hot Club of Belgrade.


Hot Club of Belgrade je osnovan u februaru 2006.godine i od tada je aktivan na muzičkoj sceni Srbije, ali mogu se pohvaliti i gostovanjima u Francuskoj i Sloveniji. Iza sebe imaju dva muzička izdanja: „Perdido“ i  „The Balkan swinging melody“. Osnivač ovog gypsy jazz sastava je jazz gitarista Branko Mačić - Mačak a pored njega u sastavu su i Filip Krumeš,Vladimir Nikić i Nebojša Pešić. Repertoar ovog jedinstvenog sastava na našim prostorima čine kompozicije Djanga Reinhardta i Stephana Grapelija uz  jazz standarde ali i obrade evergrin melodija i starogradskih pesama sa prostora Vojvodine, narodnih pesama Srbije,Bosne i Makedonije.

Raduju se što će biti deo ove koncertne priče i veruju da će koncert svima ostati u lepom sećanju: „Za nas je ovaj koncert značajan, jer ćemo nastupiti  sa proslavljenom  pevačicom koja potiče iz sličnog muzičkog žanra koji karakterišu lepe i pevljive jazzy melodije,aranžirane u modernom ali pitkom stilu.“




Caro Emerald u Beograd dolazi u okviru aktuelne "Emerald Island" turneje, najveće u njenoj dosadašnjoj karijeri.  Baš tim povodom prošle godine izdala je EP „Emerald Island“ na kojem se nalazi šest numera inspirisanih exotic-om, muzičkim žanrom iz 50ih i 60ih godina, ispunjenim egzotičnim zvukovima i instrumentima.




Ova nežna dama predivnog glasa spojila je u svojoj muzici ballroom jazz sa zaraznim mambo gruvom i postala je poznata po svojim izvanrednim živim nastupima, koje ne treba propuštati!

Ulaznice za koncert Caro Emerald u prodaji su po cenama: parter 2400 dinara, tribine 2900 i 3300 dinara, VIP 3800 dinara. Možete ih kupiti na svim prodajnim mestima Eventima i DD Tickets kao i online na www.eventim.rs, www.ddtickets.rs  iwww.halasportova.rs.



Нема коментара:

Постави коментар