четвртак, 15. фебруар 2018.

CARO EMERALD VAS ZOVE NA KONCERT – NA SRPSKOM!
Caro Emerald nastupiće 27.februara 2018.godine u Hali sportova "Ranko Žeravica" i na ovo druženje zove vas lično – na srpskom!

Caro Emerald u Srbiji ima prijatelje, rodbinu, i o našoj zemlji dosta zna.Studirala je sa našim proslavljenim muzičarom Slobodanom Trkuljom koji za nju ima samo reči hvale. „Caro je draga prijateljica...“ i sa velikim zadovoljstvom će biti njen gost 27.februara. Zahvaljujući njemu ali i činjenici da je supruga njenog oca sa ovih prostora, ona je dosta toga čula o Srbiji i raduje se dolasku u Beograd
Ali ovo nije jedina lepa vest za one koji je vole: zbog velikog interesovanja, organizator koncerta odličio je da trajanje popusta od 15% na sve ulaznice produži do dana koncerta! Ulaznice za koncert Caro Emerald u prodaji su po cenama: parter 2400 dinara, tribine 2900 i 3300 dinara, VIP 3800 dinara. Možete ih kupiti na svim prodajnim mestima Eventima i DD Tickets kao i online na www.eventim.rs, www.ddtickets.rs  i www.halasportova.rs.


Caro Emerald u Beograd dolazi u okviru svoje aktuelne "Emerald Island" turneje. Ova nežna dama predivnog glasa spojila je u svojoj muzici ballroom jazz sa zaraznim mambo gruvom i postala je poznata po svojim izvanrednim živim nastupima. Caro Emerald sa sobom donosi leto, ples i bajke iz najlepšeg perioda Holivuda...  U martu 2017.godine izdala je EP „Emerald Island“ povodom „Emerald Island Tour“, najveće turneje u dosadašnjoj karijeri, a koja će ovu sjajnu pevačicu dovesti i u Beograd.


Caro Emerald doneće 27.februara u Halu sportova leto i jazzy gruv koji vas neće ostaviti ravnodušnim. Nemojte propustiti njen prvi nastup u Srbiji i nemojte propustiti da sebe i one koje volite obradujete ulaznicama za ovaj predivan koncert i to po 15% nižim cenama!

Organizator koncerta: Hala sportova

Нема коментара:

Постави коментар