среда, 28. фебруар 2018.

BUKA! SADA! za rokenrol Beograd





Beogradska Ultimativna Kulturna Akcija zakazana je za 14. april, u zgradi bivšeg “Kluza” (Masarikova 5 u potkrovlju), pod sloganom: BUKA! SADA!

U pitanju je velika gradska žurka na kojoj će muziku birati neka od najeminentnijih imena domaće alternativne scene - za gramofonima BUKE! smenjivaće se: Cane (Partibrejkers, Škrtice), Njegova DJ ekselencija Crni Zub (Koja Disciplin A Kitschme), Gile (Električni orgazam),Vikler (Bad Copy), Vuča (ex Darkwood Dub), Vukašin (irieFM), Kojot (Hornsman Coyote, ex Eyesburn), Vasil Hadžimanov, Oliver (Kanda, Kodža i Nebojša) i Rambo Amadeus. Svi sa istim ciljem.


"U višegodišnjem naletu kulturne dekadencije, urbana kultura u Beogradu i Srbiji trpi ozbiljne posledice zanemarivanja određenih gradskih vrednosti. BUKA! je nastala upravo s ciljem da promoviše te vrednosti i muziku čije je postojanje ostavilo neizbrisiv trag u istoriji rokenrola čitavog regiona. BUKA! je svojevrsno putovanje upravo kroz esenciju rokenrola i svega što on predstavlja, kao i različitih muzičkih uticaja koji su formirali sve ove izvođače", ističu organizatori.

Karte su u prodaji na svim prodajnim mestima Eventima od ponedeljka 26. februara. Super promotivni kontigent od 200 ulaznica je po ceni od 800 dinara, nakon čega će karte biti skuplje.

Noizz.rs

Нема коментара:

Постави коментар