понедељак, 22. јануар 2018.

KBO! - 17.februar - Punk Rock Cafe



Subota 17. Februar u Punk Rock Cafe-u održaće se veliki slavljenički koncert povodom 35 godina postojanja kultnog kragujevačkog pank benda KBO!.
Koncert u Smederevskoj Palanci ujedno će biti i promocija novog albuma “Prosta proza”, dvanaestog po redu studijskog albuma. Paralelno sa novim albumom ovih dana u Nemačkoj je objavljen album koji sadrži kompilaciju pesama od ’82-e do ’89-e od kojih mnoge nikad nisu ugledale svetlost dana. Skoro da ne postoji grad u bivšoj Jugoslaviji gde nisu svirali, a takodje se mogu pohvaliti i koncertima u mnogim drugim evropskim gradovima. Karakteristična postava bez basa sa dve gitare i bubnjevima traje punih 35 godina.



Svi su pozvani, oni koji znaju i prate rad benda KBO! da uživaju u poznatim hitovima i zagarantovano usijanoj atmosferi, a oni nedovoljno upoznati sa radom benda, da dođu i uvere se zašto je KBO! jedan od naših najvećih pank bendova, zašto i dalje traju i sviraju po zemlji i inostranstvu, rame uz rame sa velikim svetskim imenima žestokog zvuka!
Karte možete kupiti u pretprodaji na šanku Punk Rock Cafe-a po ceni od 300rsd.. Broj karata je ograničen na samo 200 komada...

Нема коментара:

Постави коментар