среда, 3. јануар 2018.

Crveni Karton - 05.januar - AKC




Za njih sve kolege, muzički kritičari i portali u glas jednoglasno kažu da su jedni od predvodnika nove generacije srpskih bendova.

Svakog vikenda od grada do grada, čuje se“ Glas” novog vremena koji promovišu momci iz Kruševca.
Koncertno sigurno jedan od najaktivnijih , najsmelijih i najtraženijih mlađih bendova u Srbiji, koji posle putovanja po raznim gradovima Srbije i regiona,  za počeak  nove  godine  izabrali su Jagodinu  i  “Alternativni kulturni centar” da posete 05 januara.



Crveni karton dolazi baš u pravo vreme, kada lokalne i regionalne novine, internet portali i ostali mediji previše promovišu bogate klince Instagrama, samoproklamovane „zvezde“, bahate bogataše i njima slične kreature modernog društva.
Pesme su ohrabrujuće, obećavajuće i govore o receptu za bolji i uspešniji život u sve više demoralisanom društvu.
Svi dobro vidimo (i osećamo na svojoj koži) u kakvom društvu živimo... I opet, izgleda, da se ne vidi neka drastična promena na bolje u skorijoj budućnosti... Narod živi u nekom beznađu, kao da ne veruje da išta može da promeni...
„Buđenje“ se ubrazano širi svuda na Balkanu . Crveni karton je postao glas nove generacije i možda njihova poslednja nada. Njihovi nastupi su unapred rezervisani po nekoliko meseci i trenutno su bend iz Srbije sa godišnje “najviše” nastupa na rokenrol sceni i tako će biti dokle god ih drži i jača slogan :
"Za bolje sutra,
da zaboravim na juče,
da danas živim kako bi trebalo..."



Ovog leta bend je nastupio na Arsenal festu, druge večeri na Garden stage-u, BARF - festival,  Drum dum fest,, filmski  festival u Sarajevu, Overload fest , 035 FEST u Jagodini, festivalu “ Osvežene” u Pirotu, Karnevalu u Vrnjackoj banji , Veliko Gradiškoj gitarijadi, Kuršumlijskoj gitarijadi, na festival Vračar Rocks, Pank paradi u Požegi i drugim značajnim festivalima u regionu.
Jer, Crveni karton će dobiti svako ko je to zaista zaslužio.


Ulaz 100 din

Нема коментара:

Постави коментар