недеља, 24. децембар 2017.

Sećate se bika Ferdinanda koji je voleo cveće? Sada je dobio svoj film




Malo ko nije gledao animirani film u kome je glavni junak veliki i snažni bik Ferdinand, ali koji umesto borbi i koride više voli da odmara i uživa, mirišući cveće. Ovaj simpatični bik sada je dobio svoj dugometražni film.




Od reditelja Karlosa Sandane, koji nam je doneo omiljene svetske hitove „Rio“ i „Ledeno doba“, stiže „Ferdinand“, film o velikom biku sa još većim srcem. Priča o Ferdinandu dokazuje da predrasude ne smeju da postoje i da ne treba da sudimo nekom biku po njegovom izgledu. Nakon što su ga ljudi pogrešno doživeli kao jednu razuzdanu zver, Ferdinanda zarobljavaju i odvode od kuće. Odlučan da se vrati svojoj porodici, on okuplja tim krajnjih suprotnosti i kreće na neverovatnu avanturu. Glavnom junaku filma glas pozajmljuje naš poznati mladi glumac Aleksandar Radojičić.

Uz film, organizvan je i Porodični dan u Cineplexx bioskopima - danas od 14 do 19 u Nišu, a u Beogradu u nedelju, 24. decembra. Sve mališane, uz kupljenu ulaznicu očekuju i pokloni, a na programu tog vikenda, biće i animirani film „Meda Pedington 2”, „Deda Mraz i kompanija”, „Čudovišta iz moje porodice“ sinhronizovani na srpski jezik.



Beta

Нема коментара:

Постави коментар