недеља, 17. децембар 2017.

Obojeni program 23. decembra u Domu omladine
Koncertnu promociju novog albuma "Exit 2017"​ Obojeni Program upriličiće u sali Amerikana Doma omladine Beograd u subot, 23. decembra.

,,Svaka definicija gubitak je slobode", a Obojeni P​rogram svoju slobodu traži kroz energiju i strast, čistu ljubav i beskompromisni rokenrol, koji je najupadljiviji upravo na nastupima uživo! Svaki njihov koncert je prilika da se obnovi životna energija i redefinišu životni ciljevi.

Obojeni ​P​rogram je bend koji postoji skoro četiri decenije i od prvog dana nametnuli su se kao sastav sa autentičnim muzičkim izrazom, a tu ,,autentičnost" nije lako definisati. Branislav Babić Kebra i OP kroz svoju muziku kanališu The Fall, Joy Division, Slits, Raincoats... ali sve vreme uspevaju da ne zvuče kao neko od pomenutih. Obojeni Program su pravac za sebe, muzički izraz koji je nezahvalno upoređivati sa bilo kojim drugim postojećim. Obojpromociju am su izbor koji napravite u jednom trenutku svog života i ostajete mu verni dok u vama tinja ta vatra slobode i bunta.

Kebra i Obojeni program su ti malobrojni srećnici kojima nije problem da sebe nanovo izmišljaju, da probaju nešto novo, da rizikuju i iznenađuju. Od 1980. godine do danas kroz bend je prošlo bar pedeset muzičara, a deo opšte kulture cele jedne generacije je predstavljanje benda u emisiji legendarnog John-a Peel-a na BBC radiju i emitovanje spota za "981" u MTV 120 minuta.

U poslednjih nekoliko godina beogradska publika je Obojeni Program bila u prilici da vidi u intimnim klupskim okruženjima, a budući da je povod za prednovogodišnji nastup vrlo značajn, i da se radi o promociji live izdanja "Exit 2017", Kebra je sa ekipom odlučio da se preseli u veću salu, a sa druge strane i dovoljno intimnu - u salu Ameikana Doma omladine Beograda!

U subotu, 23. decembra, njihovi gosti biće mladi beogradski sastav Vizelj. U Hrvatskoj kažu da ih tri reči najbolje opisuju: ,,Nabrijano, besno, električno", da ,,pokazuju kako se praši dobar rock and roll", a Nikola Vranjković je za njih rekao da ,,imaju nešto što su imali i Šarlo Akrobata i rana Azra".

Jasno je da će 23. decembra Dom omladine Beograda biti u znaku beskompromisnog rokenrola!

Ulaznice po promotivnoj ceni od 600 dinara dostupne su na blagajnama Eventima i DD Tickets-a, kao i u kafeu Šikarica (Skadarska 22).
Promotivni period važi do 10. decembra, nakon čega će ulaznice koštati 800 dinara, odnosno 1.000 na dan koncerta.

Нема коментара:

Постави коментар