понедељак, 11. децембар 2017.

Kirk Daglas proslavio 101. rođendan





Nesalomivog duha poput samog Spartaka, lika koji ga je proslavio, Kirk Daglas je u subotu obeležio svoj 101. rođendan, okružen porodicom i prijateljima u svom domu na Beverli hilsu.

Kirkov sin Majkl je specijalno za tu priliku došao iz Njujorka, a onda se vratio u Veliku jabuku, gde bi svakoga trenutka sin Kameron trebalo da ga učini dedom – a Kirka pradedom – rođenjem svoje ćerkice.

Snajka Ketrin Zita-Džouns nije bila na proslavi ali mu je, preko videa, otpevala "Danas nam je divan dan" Oskara vrednog, kažu dobro upućeni izvori.

Tu je bio i sin Džoel, kao i Kirkova supruga En i unuka Kelsi (25), poslednja iz klana Daglasovih koja je zaplovila u glumačke vode.

Tri generacije glumaca iz familije Daglas, Kirk, Majkl i Kameron, pojavili su se zajedno u filmu "It Runs in the Family" 2003. što je, za sada, poslednja Kirkova uloga u studijskom filmu i pretposlednja u karijeri. Međutim, Daglas je i dalje veoma aktivan i njegova najnovija knjiga, "Kirk i Ana: Pisma o ljubavi, smehu i životu provedenom u Holivudu" objavljena je u maju ove godine.

Na njegovoj rođendanskoj žurci bili su i ugledni producenti, scenaristi, agenti i ostali ljudi iz Holivuda, ali možda je najvažniji gost bio kardiolog dr P.K. Šah, koji tradicionalno donosi Kirku za rođendan vodku, pošto mu dozvoljava da popije čašicu godišnje. Svi su obećali: "Vidimo se na proslavi sto drugog".


blic.rs

Нема коментара:

Постави коментар