уторак, 21. новембар 2017.

Koncertna promocija albuma "Sve dok mislim da je ovo drugi svet" benda Dingospo Dali , 30.novembra




Alternativni rok sastav Dingospo Dali svoj debitantski album "Sve dok mislim da je ovo drugi svet" koncertno će promovisati 30. novembra (20:00) u Klubu Doma omladine Beograda, uz slobodan ulaz za posetioce. Dingospo Dali je značajno zapažen nakon pobede na prvom televizijskom festivalu demo bendova BUNT ROK FESTIVAL 2015.

U 12 pesama albuma "Sve dok mislim da je ovo drugi svet", prožetim mladalačkim emocijama, strahovima i željama, beogradski Dingospo Dali na autentičan način spaja gruv i ritmičnost sa nežnošću i melodičnošću, što se već moglo čuti u singlovima "Sa krova", "Ona", "Ne pitaj se" i "Pelin".




Pevačica Sandra Grubić, bubnjar Nikola Vidojević, basista Nemanja Bulatović i gitaristi Nikola Mišić i Miloš Kasalović, ističu da "svaka pesma ima posebnu tematiku, neke su malo progresivnije, neke su blaže, ima dosta različitih boja, tonova, melodija".

"Svi se u bendu dosta razlikujemo, pa se u određenim pesmama može osetiti taj haos u sudaru energija. Na prvo slušanje može biti vrlo neobično i haotično, pa je savet da se posvetite albumu kod kuće dok ste sami, ili na slušalicama u prevozu ili kolima kako bi se uhvatila suština. To je neki šturi putokaz za album, a pesme će već same sve reći", kaže Sandra Grubić.

"Najveći razlog ovog okupljanja je izdavanje našeg albuma prvenca, što je značajan trenutak za nas. Zajedno sa novim gitaristom Markom Mićanovićem izvešćemo po prvi put svih 12 pesama sa albuma. Drugi razlog je i taj što nismo svirali u Beogradu godinu dana, pa eto prilike i da nas oni koji su se uželeli ponovo čuju uživo", poručuje bend.

Posebnost promocije biće prilika da posetioci prvi kupe (po promotivnoj ceni od 300 RSD) CD "Sve dok mislim da je ovo drugi svet", koji će zvanično tog dana objaviti promoterska kuća Long Play. CD će se potom naći u redovnoj prodaji od 4. decembra, a moći će da se preuzme i sa iTunes, Deezer i Spotify platformi.

Нема коментара:

Постави коментар