петак, 17. новембар 2017.

Koncert podrške "Topolčani za Mikija"




Humanitarni koncert održaće se 25.11 u Subotu u PK Izlog Ideja. Nastupiće lokalni bendovi Ofingeri, Koridor X, Inbox, Kora, Konfuzija, CSB, Rosenkranz, Vision i muzičari sa kojima je Miki sarađivao i na koje je ostavio nesumnjiv umetnički uticaj.


Koncert podrške se organizuje sa ciljem prikupljanja novčanih sredstava za pokrivanje troškova lečenja i servisiranje nagomilanih računa koji ugrožavaju njegovo imovinsko stanje.U nadi da obezbedimo što veći novčani iznos, ulaz na sam koncert će biti 200din.Svako ko želi i u mogućnosti je da priloži veću sumu novca, u klubu će biti obezbeđena kutija u koju će moći da se ostavi dodatan prilog.

Krajem septembra sticajem nesrećnih okolnosti Miki je doveden u teško zdravstveno stanje koje mu ometa normalno funkcionisanje.Trenutno ne može da brine sam o sebi, potpuno zavisi od pomoći prijatelja i zdravstvenih radnika. Čeka ga dug oporavak, puno nege i rada kako bi mu se omogućilo da što pre povrati sve funkcije neophodne za samostalan život.

Mihajlo Miki Pjevač, je muzičar i pesnik iz Bačke Topole, selo Mićunovo. Strastveni kolekcionar vinila, stripova i knjiga. Zaljubljenik u umetnost. Čitav svoj život je posvetio muzici i prijateljima. Inspirisao je mnoge generacije da se bave muzikom, naučio ih da je slušaju i cene. Zahvaljujući svojoj dečijoj iskrenosti i ljubavi prema muzici, kada su mnogi žurili da odrastu, odlazili na fakultete, iz zemlje, osnivali porodice i privatne biznise, Miki se nije menjao. Strpljivo je čekao ekipu klinaca koji će ga shvatiti i dati veliki doprinos u realizaciji njegovih ideja, što će rezultirati osnivanjem velikog broja bendova različitih muzičkih stilova sa jasnim Mikijevim umetničkim pečatom. Bendovi Izlog Ideja, Rosenkranz, Upravnik ludnice, Polja, Ofingeri, Koridor X I mnogi drugi projekti samo govore o njegovoj ljubavi prema muzici.

Нема коментара:

Постави коментар