среда, 25. октобар 2017.

Neverne bebe počinju obeležavanje 25 godina postojanja





Grupa "Neverne bebe" nastupiće 10. novembra u Srpskom narodnom pozorištu što će biti uvod u obeležavanje 25 godina postojanja, a ujedno i poslednji koncert velike letnje turneje "Priča o nama" koja je obuhvatila 35 koncerata u regionu.

Frontmen "Nevernih beba" Milan Đurđević ističe da će to biti prvi veliki nastup u Novom Sadu posle više godina i evociranje uspomena na nezaboravne koncerte na kultnim novosadskim mestima.


"U Novom Sadu imamo sjajno tvrdo jezgro onih pravih fanova koji nas prate godinama i set listu pripremamo u skladu sa njihovim očekivanjima. Biće to putovanje kroz našu muzičku istoriju koju smo gradili zajedno sa svojom publikom, naše pobede i lomove, ožiljke i trenutke za koje vredi živeti, uz vrhunsku audio i video produkciju", kaže Đurđević.

On je rekao da su specijalne goste Divnu Ljubojević i Daniela Kajmakoskog birali "po zejedničkom senzibilitetu i osećaju da te večeri na bini mogu da dožive nešto posebno i drugačije, kako publika, tako i mi sa ove strane".

"Strast prema muzici i sviranju je ono što nas jednako drži zajedno kao i pre 25 godina. Kada i ako više ne bude tako, neće biti ni nas kao benda", rekao je Đurđević.




U planu je i album sa najvećim hitovima u novim aranžmanima, kao i snimanje dokumentarnog filma u kome će članovi benda prvi put govoriti o nekim zanimljivim detaljima iz karijere.

Karte za novosadski koncert se mogu kupiti na blagajni SNP kao i preko menadžmenta benda, putem Fejsbuk stranice ili mejla neverne.bebe.prastam@gmail.com sa posebnim benefitima (upoznavanje i fotografisanje sa članovima benda, diskovi sa ličnom posvetom).

Tanjug







Нема коментара:

Постави коментар