понедељак, 2. октобар 2017.

Marilyn Manson povredjen na koncertu!





Marilyn Manson povredjen je u nesreći tokom nastupa u njujorškom Hemerstajn Bolrumu, koji je održan u subotu, 30. septembra.
Pevač je povredjen kada je deo scenografije pao na njega, nakon čega je koncert prekinut, a on prevezen u bolnicu. Nesreća koja se dogodila na jednom od prvih koncerata njegove nove turneje “Heaven Upside Down”, ima za posledicu otkazanih devet narednih nastupa

Iako tačne povrede i njihova težina još uvijek nisu obelodanjeni, Mansonovi PR agenti su objavili da se on oseća dobro.

“Zbrinut je u obližnjoj bolnici, a dalje će se oporavljati u svom domu u Los Anđelesu”, kratko je poručio Mensonov tim u svom obraćanju javnosti.




Do povrede muzičara je došlo tokom izvođenja “Sweet Dreams”, njegove poznate obrade pesme koju u originalu izvodi sastav Eurythmics. Iza njega se, kao deo scenografije, nalazila konstrukcija sa dve velike replike pištolja, koja je u jednom trenutku pala na Mansona i potpuno ga poklopila.
Nesreća se dogodila u prilično nezgodnom trenutku, na jednom od prvih koncerata njegove nove turneje “Heaven Upside Down”. Kao posledica, već je otkazano narednih devet planiranih nastupa.


rollingstone.com


Нема коментара:

Постави коментар