понедељак, 23. октобар 2017.

KRUG u Božidarcu 03.11.2017 - članovi EKV-a odaju počast Milanu





KRUG (EKV Tribute) nastupiće u "Božidarcu" u znak sećanja na Milana Mladenovica, 03. novermbra 2017. i obeleziti 23 godine od kada nas je napustio ovaj veliki muzičar


Čast da otvore ovo sjajno veče pripala je bendu Vrane Kamene iz Beograda.





Krug je nastao u proleće 2006. godine. Osnovan je kao fuzija muzičara, članova originalne postave Ekatarina Velika sa grupom ljudi koji su više od dve decenije na muzičkoj sceni Beograda.

Ekatarina Velika - EKV ostavila je snažan trag u celokupnoj rok sceni i mnogim bendovima služila je kao uzor u stvaralaštvu.

"U centru za kulturu ,,Božidarac,, održaćemo koncert u znak sećanja na ovaj kultni bend i njegove članove koji su nas prerano napustili. Motiv nam je da damo doprinos u očuvanju sećanja na VD-a, Milana, Bojana, Margitu i da iako svesni njihove potpune nezamenljivosti, pružimo mogucnost mladim naraštajima koji nisu mogli EKV da čuju uživo, da deo tog duha osete na koncertu u našem izvođenju muzike koju svi volimo .
Mi koncerte, upotpunjene i video artom, dozivljavamo kao nasu privilegiju da sa gostima na bini,prijateljima i publikom podelimo našu fascinaciju sa svim tim genijalnim ljudima i njihovim idejama", kazu članovi benda. .




Članovi KRUGA su:

MARKO MILIVOJEVIĆ, bubnjar sa najduzim stazom u EKV-u, koji je u EKV dosao 1991. i svirao na albumima DUM DUM i NEKO NAS POSMATRA, kao i na live albumu KAO U SNU.
DRAGIŠA USKOKOVIĆ ĆIMA, koji je svirao na albumima NEKO NAS POSMATRA i KAO U SNU, te na velikom broju zivih svirki u to vreme.
NEMANJA DAŠIĆ, vokal i gitara, inače član beogradskog benda Vampiri.
DEJAN TOMOVIĆ TOMKE, na klavijaturama, takođe član beogradskih Vampira.





Ulaznice po ceni od 500 din. možete nabaviti @ FELIX Shop, TC Sremska
Na ulazu na koncert cena karte će biti 700 dinara.

Нема коментара:

Постави коментар