петак, 29. септембар 2017.

ŠESTO IZDANJE VELIKE SVETSKE AKCIJE - ''100 THOUSAND MUSICIANS for CHANGE''

Srpski rok muzičari će se, i ove godine, 30. septembra, od 22 časa, priključiti velikoj svetskoj akciji ''Sto hiljada muzičara za promene'', koncertom u Beogradu, u klubu i organizaciji Udruženja rok muzičara Srbije.

Akciju je pokrenuo profesor Majkl Rotenberg, sa Stendford Univerziteta, a cilj akcije i koncerata je da 100.000 muzičara (i ostalih umetnika – pesnika, performera...) iz celog sveta na isti dan, poslednje subote u septembru, zasviraju u znak podrške promenama sadašnje situacije u svetu – za pravednije društvo, manje gladi, manje rata, manje oružja i više ljudskih prava.
Dokumentacija sa svih tih događanja, i ova iz Srbije, se trajno čuvaju u biblioteci Stenford Univerziteta.

U Urmusu će nastupiti četiri benda. Mlade snage i finalisti ovogodišnje zaječarske gitarijade bendovi Aritmia i Amnezija, koji najavljuju svetlije trenutke domaće rok muzike, biće podržane sa starijim kolegama Grešnicima i Neiskusnim rokerima.

Spisak učesnika obećava dobar koncert, a ulaz je BESPLATAN.

Potrebno je samo da posetioci donesu dobro raspoloženje i pozitivnu energiju pa zajedno sa muzičarima pošalju jednu snažnu poruku i želju da dođe do pozitivnih promena u svetu.

Fb event https://www.facebook.com/events/2119112974983015/?ti=cl

Нема коментара:

Постави коментар