уторак, 26. септембар 2017.

KBO! slavi 35. rodjendan





Veliki slavljenički koncert povodom 35 godina postojanja i rada kultnog kragujevačkog pank benda KBO! održaće se u subotu, 21. oktobra, u "Čaurnici" Kneževog arsenala.

Koncert u Čaurnici obeležiće i susret mlađih i starijih generacija pa kao gosti nastupaju bendovi Six Pack, Ludak u razvoju, Larska, a tu su i prijatelji koji će gostovati na nekim pesmama i dati svoj omaž legendama srpskog panka i njihovoj rođendanskoj svirci , Laza (Čovek bez sluha), Marko (Thimble) i Vuk (Dishumanity).





KBO! je najstariji aktivni kragujevački bend, koji punih 35 godina bez prekida svira, stvara i traje, sa istom energijom i dalje snima nove pesme. Koncert u Čaurnici ujedno će biti i promocija novog albuma "Prosta proza", 12. po redu studijskog albuma.
Paralelno sa novim albumom ovih dana u Nemačkoj je objavljen album koji sadrži kompilaciju pesama od ’82. do ’89. godine od kojih mnoge nikad nisu ugledale svetlost dana. Skoro da ne postoji grad u bivšoj Jugoslaviji gde nisu svirali, a takođe se mogu pohvaliti i koncertima u mnogim drugim evropskim gradovima.
Karakteristična postava bez basa sa dve gitare i bubnjevima traje punih 35 godina. I brojimo dalje…

Karte za koncert mogu se kupiti u prostorijama kragujevačkog Doma omladine u pretprodaji po ceni od 350 dinara, dok će se na dan koncerta, u "Čaurnici", prodavati po 500.

Нема коментара:

Постави коментар