понедељак, 28. август 2017.

Pearl Jam krajem septembra objavljuje dokumentarni film “Let’s Play Two”

 



Pearl Jam će objaviti dokumentarni koncertni film i prateći soundtrack "Let’s Play Two", povodom proslave dvodnevnog nastupa benda na Wrigley Field stadionu u Chicagu, 20. i 22. avgusta 2016. godine, koji rediteljski potpisuje Danny Clinch.




Pearl Jam je u avgustu prošle godine na spomenutom stadionu održao dva koncerta za pamćenje, a sve to u simbiozi s legendarnim Chicago Cubs bejzbol timom. Bend je na Wrigley stadion došao u sklopu svoje tadašnje severnoameričke turneje i to u trenucima kada je ova kultna bejzbol ekipa slavila  uspešnu sezonu. Dobro je poznato kako je Chicago dom Eddiea Veddera, stoga ne čudi kako su čitav bend, Chicago Cubs i Wrigley Field stvorili neraskidiv i poseban odnos u svetu sporta i muzike.




Film “Let’s Play Two” će biti dostupan u bioskopima od 29. septembra, a trenutno su putem službene stranice benda potvrđeni vremena i lokacije u SAD-u i Australiji. Kako je ranije i spomenuto, na isti dan će biti objavljen i prateći istoimeni soundtrack, pod okriljem Republic Records / Universal Music etiketa.

Bogato soundtrack izdanje biće dostupno u dvostrukom vinilnom, CD i digitalnom obliku, sa ukupno 17 pesama , prateće booklete  i knjižice s fotografijama.




Нема коментара:

Постави коментар