субота, 29. јул 2017.

Mister Akustik - novi singl i spot za pesmu "Volim te još"




Mister Akustik je beogradski akustični pop rock bend, koji je nedavno  objavio prvi singl i spot za pesmu "Volim te još", koja je ujedno i najava novog albuma.

Početkom 2011. godine nastao je akustični duet Grupa Belo koji su činili Maja Damjanović (vokal) i Boban Krsmanović (gitara). Taj duet je, u zavisnosti od vrste nastupa, često radio u proširenom sastavu sa bubnjarem i basistom.
Pored klupskih nastupa, bend je paralelno radio i autorsku muziku. U tom periodu su snimljene pesme "Mi smo najbolji", "U snovima", "Jednom", "To je bila ljubav", "Samo ti i ja".

2015.godine Grupa Belo menja ime u Mister Akustik i snima pesme "Kasno je" i "Pozovi me" i posle toga kreće na dužu diskografsku pauzu

U maju 2017. na mesto pevačice dolazi Dragana Bilčar i bend kreće u pripremu svog prvog albuma. Snimljene su dve presme , "Zato što nisi" i  "Volim te još".
Za pesmu "Volim te još", spot je radio Slobodan Popović koji je poznat kao autor i reditelj filma Avala sa kojim je osvojio više nagrada na internacionalnim festivalima autorskog filma.





Spot je snimljen kod Bežanijskog groblja. Razlog za odabir te lokacije nije potraga za nekom simbolikom, nego je to u tom trenutku delovalo kao najzgodnije mesto u Beogradu u kojem ima mnogo zelenila a nema slučajnih prolaznika koji se koncepcijski nisu uklapali u ideju koju je reditelj spota imao.

Нема коментара:

Постави коментар