четвртак, 27. јул 2017.

CARO EMERALD PRVI PUT U BEOGRADU!





Holandska pop/jazz pevačica Caro Emerald dolazi u Beograd! U okviru svoje aktuelne "Emerald Island" turneje nastupiće u Hali sportova 27.februara 2018.godine.

Ova nežna dama predivnog glasa spojila je u svojoj muzici ballroom jazz sa zaraznim mambo gruvom i postala je poznata po svojim izvanrednim živim nastupima. Caro Emerald sa sobom donosi leto, ples i bajke iz najlepšeg perioda Holivuda...

Producenti Jan van Wieringen i David Schreurs, kao i kanadski autor Vincent Degiorgio zaslužni su za činjenicu da je svetska scena postala bogatija za jednu ovakvu zvezdu. Videvši njen jazzy vokal kao savršen za pesmu "Back It Up", dali su joj 2007.godine šansu koju je Caro prihvatila i time obezbedila sebi proboj na muzičkoj sceni koji je i zaslužila. Pesma "Back It Up" našla se dve godine kasnije na njenom debi albumu  "Deleted Scenes from the Cutting Room Floor" a privukla je pažnju javnosti već od prvog emitovanja - i na YouTube-u i na radio stanicama postala je mega hit! Krajem iste godine pojavio se i njen drugi singl "A Night Like This" koji se ubrzo našao na samom vrhu holandske liste singlova, a 2010.godine postao prilično popularan i u Velikoj Britaniji, gde je uvršten i u "A" listu BBC Radio One.

Još veći uspeh doživela je sa drugim studijski album  „The Shocking Miss Emerald“, koji je bio i na prvom mestu britanske liste albuma 2013.godine.

U martu ove godine izdala je EP „Emerald Island“ na kojem se nalazi šest numera inspirisanih exotic-om, muzičkim žanrom iz 50ih i 60ih godina, ispunjenim egzotičnim zvukovima i instrumentima. Ovo izdanje objavljeno je povodom „Emerald Island Tour“ , najveće turneje u dosadašnjoj karijeri Caro Emerald, a koja će ovu sjajnu pevačicu dovesti i u Beograd.

Caro Emerald doneće 27.februara u Halu sportova leto i jazzy gruv koji vas neće ostaviti ravnodušnim. Nemojte propustiti njen prvi nastup u Srbiji, jer će ga ona učiniti nezaboravnim!

Ulaznice za koncert Caro Emerald po ceni od 2900 do 4500 dinara, u prodaji su od ponedeljka, 31.jula  na svim prodajnim mestima Eventima,DD Tickets i Ticketshopa kao i online na www.eventim.rs, www.ddtickets.rs i www.halasportova.rs.

Organizatori koncerta su Hala sportova i HHartists





Нема коментара:

Постави коментар