среда, 24. мај 2017.

STRAH OD DŽEKI ČENA, TOLJA, BELO U BOJI - Dom Omladine Beograda - 02. jun





STRAH OD DŽEKI ČENA, TOLJA, BELO U BOJI - Dom Omladine Beograda - 02. jun





Strah od Džeki Čena je izuzetno svež i zanimljiv bend iz Gornjeg Milanovca. Srpskoj publici su se predstavili kroz Beogradski demo festival 2014. godine na kojem su i pobedili. Od tada samo nižu uspehe i pune prostore u kojima sviraju.

Nastupili su na Beer festu, Lake festu u Nikšiću, uzeli učešće u kultnom maskenbalu Kluba studenata tehnike i na još pregršt festivala širom Srbije kao predgrupe mnogim starijim kolegama. Nedavno su za Vaskršnje praznike oduvali publiku u rodnom gradu nastupajući rame uz rame sa beogradskim Organizmom i sugrađanima Belo u boji. Tom prilikom su predstavili svoj album prvenac jednostavno nazvan „Strah od Džeki Čena“. Žanrovski nisu određeni. Prate svoje srce i u njihovim pesmama čućete i grandž i pop i hard rok...

Bend čine Andrija Jovanović – bubanj, Jovan Dmitrović – bas gitara, Stefan Dimitrijević – gitara,Marko Pavlović – gitara i Marko Božović – vokal.

U Dom omladine Beograda stižu da ispromovišu svoj album prvenac koji su izdali za Felix records, a producirao ga je Srđan Branković – Alogija.





Anatolij Šimpraga Tolja je kantautor i slobodno možemo reći, zvezda u usponu. Poznati beogradski klupski svirač kojeg podjednako dobro poznaje i publika regiona. U pripremi je svog prvog solo albuma, na koncertu će izvesti svoje autorske pesme. Poznat po svom radu u bendovima Razdor, Kapodimakina,... Publici Doma omladine Beograda će se predstaviti u svom najboljem izdanju – glas i gitara i puno jakih emocija.






Bend Belo u Boji počinje sa autorskim radom 2015. godine. Do sada su radili na izdavanju svog prvogEP-a, ’’Sjaj sa druge strane večnosti’’. Sviraju alternativni rokenrol, sa raznim primesama. Nastupali su više puta u svom matičnom gradu, i na par svirki u Kragujevcu, Zaječaru, Leskovcu, Čačku, Beogradu, Kraljevu, Mladenovcu...

Pobeda na mini gitarijadi u Čačku povodom Zaječarske gitarijade predstavlja njihov prvi takmičarski uspeh. Učestvovali su na polufinalnoj večeri „50. Zaječarske gitarijade“. Nedugo posle su učestvovali i pobedili na Leskovačkoj gitarijadi, gde su proglašen za najbolji bend od strane stručnog žirija. Snimili su live session u produkciji „dbox session“.
Takođe osvajaju i 2. mesto na Bass player festivalu u Mladenovcu. Učesnici su  9. World MusicFestivala u Gornjem Milanovcu.

- Pobednici Čačanske Mini gitarijade 2016.

- Pobednici Leskovačke gitarijade 2016.

- Učesnici Zaječarske gitarijade 2016.


Ulaznice su u prodaji preko EVENTIM mreže. Cena: 350 dinara u pretprodaji, na dan koncerta 500 dinara.

Нема коментара:

Постави коментар