субота, 29. април 2017.

Viva Vox - obrada pesme "La La Land" i najava mini prolećne turnejeJedan od najgledanijih filmova u ovoj godini, La La Land, dobio je svoju muzičku obradu kakvu niko do sada nije uradio, a najpopularniji hor iz Srbije je svojim glasovima još jednom pomerio granice mogućeg.

Nakon fantastičnih obrada pesama grupa Ramštajn, Prodigy ili Rage Against The Machine, Viva Vox je obradio potpuno drugačiji žanr – mjuzikl.
Iskreni u svojoj ideji da ukažu na probleme koji se u javnosti najčešće javljaju kao fraze, bez prave namere da se i reše, članovi Viva Vox-a kroz svoje glasove, osmehe, pozitivnu energiju, ali i sreću i tugu koji se smenjuju dok gledate ovaj spot, žele da nametnu temu realnosti o kojoj se sve manje govori.
U produkciji „Red & Blue studio“, spot je sniman na više lokacija, a neke od njih su upravo zaboravljeni prostori koji još uvek čekaju da im se vrati stari sjaj.

Viva Vox kreće na mini prolećnu turneju, a prvo mesto koje planiraju da posete je Aleksinac, gde će održati koncert 29. aprila u Centru za kulturu i umetnost. Nakon toga put ih vodi u Podgoricu, gde će na poziv Delegacije EU povodom proslave Dana Evrope održati koncert 06. maja na Trgu nezavisnosti. Treća stanica je Požega 07.maja...

Нема коментара:

Постави коментар