субота, 29. април 2017.

Legendarni Goblini 05. maja ponovno u KSET-u!



Legendarni Goblini 05. maja ponovno u KSET-u!  Početak od 20h, a veče će otvoriti čakovečki baby-punkeri Partleki





Goblini su jedan od najuticajnijih ex-yu punk bendova, nastali pred više od 20 godina, čiju su karijeru obilježili brojni hitovi poput: „Cipjonka“, „Ima nas“, „eLeSDi se vraća kući“, „Anja volim te“, „U magnovenju“, „Voz“ itd.
Bend 2001. godine uzima pauzu koja traje sve do 2010. kada se ponovo okupljaju, izbacuju kompilaciju „Crno na belo“ i snimaju dokumentarac o svojoj karijeri. Sledeće godine kreće velika povratnička ex-yu turneja koja je okrunjena 2013. godine albumom „Roba s greškom“.
2014. godine bend održava veliku promociju albuma u Hali sportova praćenu brojnim gostima poput Zorana Kostića Caneta i Nemanje Kojića Kojota na kojoj je bilo preko 4000 posetioca.
Goblini će odsvirati energičan i punokrvan koncert kojim će predstaviti presek svoje karijere, od samih početaka pa sve do današnjih dana.

Veče će otvoriti čakovečki baby-punkeri Partleki, sastavljeni od članova bendova Bakterije i Motorno Ulje koji dečijim pesmama ubrizgavaju pravu punk-rock energiju.





Karte su prodaji u KSET-u i Dirty Old Shopu. Pretprodajna cena je 60 kn dok će na ulazu, ako ih ostane, koštati 75 kn.

Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5 kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kn).

Нема коментара:

Постави коментар