петак, 24. март 2017.

Went - KC UMMUS - 01.april



Beogradski Indie/Alternative/Folk bend WENT, nastupiće, 01.aprila u Kragujevcu. Koncert je zakazan za 22h, a mesto  KC UMMUS. ULAZ: slobodan!





WENT je nastao 2005. godine, i u svojoj muzici polazi od tradicije američkog folka, mešajuci uticaje alternativnih žanrova, sa estetikom akustičnog zvuka. Do sada su izdali tri EP-a za nezavisnu diskografsku kuću Floorcollapsing: "Went" (2008), "Wasteland" (2010) i "Alternative Endings" (2014), kao i album "The Great Escape" (2016). EP izdanja su pratila dva spota za pesme "Short Term Memory" i "Robot Thoughts", a za sam album objavljeni su spotovi za pesme "Westbound Lane" i "New Year's 5A.M."

WENT je do sada odsvirao veliki broj koncerata širom Srbije (između ostalog u Novom Sadu, Subotici, Zaječaru, Nišu) i regionu (Slovenija, Mađarska, Hrvatska) i trenutno promoviše svoj aktuelni album "The Great Escape".

Pored pojedinačnih koncerata, bend je u više navrata pravio i mini turneje po Srbiji, sarađujući i deleći binu sa brojnim bendovima, kao što su While, Ika, Stray Dogg, Wooden Ambulance i On Tour.

Нема коментара:

Постави коментар