четвртак, 23. март 2017.

RockFest 2017 Paraćin !!!


Pozivamo vas da budete gosti prvog Rock Festa u Paraćinu u organizaciji Saveta za mlade opštine Paraćin i Doma omladine Paraćin koji će se, ove godine, održati, 25.marta, u prostoru "PUB" Paraćin, Vojvode Mišića 3.

Manifestacija je osmišljena sa ciljem da se obezbedi prostor afirmisanim i neafirmisanim mladim muzičarima koji žele da svoj rad i talenat predstave široj publici.
Potrudili smo se da ovogodišnji repertoar zadovolji sve ukuse rock muzike te vam s' ponosom predstavljamo line up za ovogodišnji Rock Fest (po redosledu nastupa):

1. ALIAS - Finalista "Ja imam talenat", paraćinski rock bend mladih muzičara, koji je već naveliko poznat po svojim performansima. Sastav čine bubnjar, basista, gitarista, saksofonista i vokal. Fenomenalni sastsav koji, pored obrada njapoznatijih domaćih i stranih pesama, pravi i svoje stvari.

2. Riff Band - ćićevački porodični trio gitarista koji će dobiti prostor da pokaže svoj talenat. Sastav čine 3 gitare (otac i 2 sina), mladi umetnici koji rade obrade Doors-a, Peppersa, Metalike.

3. Prioritet Band - mladi akustični četvoročlani sastav iz Paraćina koga čine akustična gitara, tarabuka, kastanjete, muški i ženski vokal.

4. KING FOO Band - je rock/blues/fusion bend iz Ljubljane, koji svojom divljom sinergijom četvoro već bogato izgrađenih muzičara izvodi kako autorsku muziku, tako i obrade pesama na nekovencionalan nacin.
Naime, iz Slovenije u Srbiju dolaze na mini turneju pre izdavanja svoje prve ploče, donose brojne nagrade i hitove sa najkvalitetnijih i najpriznatijih festivala i takmičenja ( Slovenska popevka, EMA 2017 etc ) kao i u upoznavanje rodnog kraja pevačice benda, Aleksandre Josic, trećeplasirane takmičarke sezone emisije ''Ja imam talenat'' .
KiNG FOO cine:

Vokal - Aleksandra Josić
Gitara - Peter Hudnik
Bas - Matej Susnik
Bubanj - Rok Golob

Ukoliko ste ljubitelji dobrog rocka, ovo je prava stvar za vas.
Nastojaćemo da svake godine podižemo kvalitet i pomeramo granice i postanemo, pored ostalih stvari, prepoznatljivi i po Rock Festu.

Нема коментара:

Постави коментар