недеља, 26. фебруар 2017.

Požeški Riffovi pt. 8 - 11.mart




Požeški Riffovi su manifestacija organizirana s ciljem prezentacije neafirmiranih ili afirmiranih požeških umetnika zaljubljenih u rock, hard rock, metal ili punk riffove, ali i s ciljem upoznavanja svih građana s muzičkom scenom u našoj zajednici, uz zabavu, opuštanje i druženje. Riffovi jednom godišnje prezentuju sve mlade i stare požeške muzičare koji zajedno s posetiocima učestvuju u razvijanju požeške rock scene čiji se počeci spominju još u 60-ima, a čiji odjek živi još i danas.

Budući da se koncert održava u sklopu Dana Grada Požege, odlična je prilika da se tom prigodom prezentuju i vrednosti požeških rock muzičara, svima i to besplatno jer se ulaznica za koncert ne naplaćuje.

Na Požeškim Riffovima do sada su nastupali sljedeći požeški sastavi: C4, Javni red, Loš Primjer, We Come One, Slijepi Putnici, Beznadni Slučaj, Vrane, Rusalka, Aldumaš, Koza Nostra, Izvanredno Stanje, Amen, Pink'd, Noone, Dark Ages, Plan 9 iz svemira, Defiant, Nonsense, Apollo 13, Masakrist, Mother's Milk, Matter Of Time, No Name, Scarecrow, Genetic Plant, Gogs, Alo Požega, Grešnici i Tempest. Ovom prilikom pozivamo bendove da nam se jave za nastupe na sljedećim riffovima.

Nastupaju:
VRANE
AMEN
NUCLEAR ALTAR
MARRIED BODY

KOORDINATOR i ORGANIZATOR PROGRAMA: Udruga KAMP
POKROVITELJ: Turistička zajednica Grada Požege
POKROVITELJ: Ministarstvo Kulture RH
SPONZORI: Ožujsko Pivo

Нема коментара:

Постави коментар