четвртак, 23. фебруар 2017.

Arsenal Fest 07 promocija na Sajmu turizma




Arsenal Fest 07, koji će biti održan krajem juna u Kragujevcu, biće prvi put predstavljen javnosti u petak 24. februara od 17:00 na Sajmu turizma u Beogradu.

Kragujevački instrumentalni rock sastav Fitnes nastupiće na promociji Arsenala 07, na kojoj će biti objavljen termin održavanja festivala i početak prodaje karata, a biće organizovana i nagradna igra za posetioce.

Promocija Arsenala biće upriličena na štandu Centralne Srbije (štand 4036, Hala 4) na Beogradskom sajmu, gde će se GTO "Kragujevac" predstaviti zajedno s lokalnim turističkim organizacijama Topole, Rače, Knića i Lapova.


"Očekujemo da na našem štandu bude ponovljena sjajna atmosfera od prošle godine kada je svirka benda Vesele osamdesete privukla pažnju velikog broja posetilaca Sajma.
Prošlogodišnji Arsenal Fest 06 u tri junske večeri u prostor istorijskog Kneževog arsenala privukao je oko 20.000 posetilaca iz Srbije , regiona i inostranstva, koji su uživali u nastupima izvođača kakvi su Skunk Anansie, Toy Dolls, Asian Dub Foundation, Bajaga i Instruktori, Partibrejkers, Električni orgazam, Goran Bare i Majke, Neno Belan Zoster, Obojeni program... Ove godine očekujemo još uspešniji i posećeniji Arsenal."

Нема коментара:

Постави коментар