среда, 25. јануар 2017.

The Blondes - predstavljaju novi je singl "Nisi sama"




"Nisi sama" novi je singl nagrađivanog kantautorskog dvojca The Blondes kojeg čine Kristina Radovčić-Kiki i Emanuela Lazarić-Ella koje su ovoga puta inspirisane ljudima koji se ne usuđuju živeti svoje snove.

"Iako se po naslovu tako ne čini, ovom se pjesmom ne obraćamo isključivo ženama, već svim "malim dušama" koje traže svoj put i svoje mjesto pod suncem, a ponekad im nedostaje samo mali "input" da se pokrene lavina promjene. Svatko od nas točno zna što ga sputava da postane najbolji što može i ostvari svoj maksimalni potencijal, ali rijetki smognu snage napraviti rez i okrenuti novu stranicu, bilo da se radi o poslu koji nas ne ispunjava, vezi koja iscrpljuje ili negativnim ljudima koji nas okružuju. Mnogi ostaju do kraja zaglavljeni u krivim i neispunjenim životima zbog straha od bilo kakve promjene, a zapravo je važno odlučiti se na taj prvi korak i vjerovati da kada sami odlučimo što želimo, tada su sve sile Univerzuma uz nas. Naravno, vrlo je važno sjetiti se reći Hvala. To je čarobna riječ i uvijek imamo na čemu biti zahvalni, iako to vrlo često zaboravljamo"- slikovito tekst i poruku pesme opisuje Ella.






Kadrovi video spota koji oduzimaju dah snimani su u malom mestu Slum iznad Buzeta čije su predivne vizure savršeno dočarale pesmu. Priča prati glavnu glumicu (Sonja Jurić) koja se trudi živeti po društvenim normama i veruje da joj službena osoba/putokaz (Albano Vučetić) pokazuje put kojim treba ići, međutim taj put vodi u provaliju iako je popločan jastucima. Svoj put je pronašla tek kada se suprotstavila tom simbolu onoga "što se mora i što treba biti" i hodajući kroz trnje ipak pronalazi mesto koje je tražila. 

Нема коментара:

Постави коментар