понедељак, 30. јануар 2017.

ŠAHT - Rođendanski koncert u Božidarcu 24.februara



Najdugovečniji srpski ulični pank bend Šaht proslaviće 28 godina neprekidnog postojanja 24. februara 2017. godine u beogradskom klubu Božidarac. Specijalni gosti će im biti Trula Romansa(Beograd) i Cepeni Ćunci(Ladovica).

Kultna beogradska grupa Šaht je nastala 1989. godine. Do sada su Roga, Mladen i ekipa sa Vračara snimili 6 studijskih i 3 koncertna albuma i jedini su ulični pank bend iz jugoistočne Evrope koji je nastupao na najpoznatijem svetskom pank festivalu Wasted(Rebellion) u Velikoj Britaniji.

Beogradska Oi grupaTrula Romansa je sastavljena od bivših i sadašnjih članova bendova Birtija, Miki Pirs, Prilično Prazni i Pogon BGD. Snimili su za samo godinu dana postojanja dva albuma, a prepoznatljivi su po brzom i žestokom panku koji se graniči sa Hard Core stilom.

Pank grupa Cepeni Ćunci je nastala 1991. godine u pankerskoj prestonici juga Srbije-Ladovici. Poslednjih godina su jedan od najaktivnijih bendova na domaćoj pank sceni. Krase ih melodičan gitarski zvuk i krajnje originalni tekstovi.

Нема коментара:

Постави коментар