понедељак, 30. јануар 2017.

Fish in oil - Niš - 24. februar - Feedback



Beogradski sastav Fish in oil će posle dužeg vremena održati samostalni koncert u Nišu, u petak 24. februara u klubu Feedback.

Bend koji je niškoj publici ostao u sećanju po sjajnim nastupima na Nišvil džez festivalu iz 2011. i 2014. godine, ovom prilikom će imati i koncertnu promociju novog, duplog albuma pod nazivom “Tri ključa“, koji je krajem decembra 2016. objavljen u izdanju Metropolis records iz Beograda.

Od svog nastanka 1993. godine u Prištini grupa “Fish in oil” je prošla kroz brojne inkarnacije, a njeni članovi su bili mnogi kvalitetni muzičari koji su poslednjih dvadesetak godina prisutni na domaćoj sceni. Grupa izvodi instrumentalnu fusion muziku na tragu bluzu, rokenrolu, surfu, etno muzici, fri džezu, filmskoj muzici, pank roku…, izbegavajući svrstavanje u bilo koji od tih pravaca – kažu organizatori.

U proteklih nekoliko godina grupa “Fish in oil” je nastupila na brojnim festivalima u Srbiji i regionu. Članovi benda su Branislav Radojković – kontrabas / električni bas, Tom Feđa Franklin – bubanj, Veljko Nikolić – Papa Nik – perkusije, Dušan Petrović – saksofoni / flauta i Bratislav Radovanović – gitara.

Organizatori najavljuju da će pretprodaja ulaznica početi naredne nedelje, ali zasada nema informacija o cenama.






juznevesti.com

Нема коментара:

Постави коментар