петак, 27. јануар 2017.

Dža ili Bu – Promocija albuma "Sedma sila" - 18.2. - KSET



DŽA ILI BU je punk-rock bend osnovan 1987. u Beogradu, i do sada je izdao 7 studijskih albuma, odsvirao preko 600 koncerata širom Evrope, a u subotu 18.2. dolazi u KSET.

Bend je oduvek bio politički aktivan, a kritika društva i situacije u regiji im je konstantna zadatak. Zbog političkog angažmana već gotovo tri decenije sviraju pesme protiv rata i diktature. Tokom 90-ih često su bili cenzurirani i privođeni na informativne razgovore.

Istim temama bave se i danas, pa su prošle godine snimili i pesmu "DIKTATORE" zbog koje su imali puno problema, kao i otkazanih festivala širom Srbije. Zbog političnosti tekstova i represije od strane vlasti, njihova se muzika nije mogla nesmetano slušati, pa su hitovi poput: "Živeo Staljin i svetska revolucija", "Ustani i kreni", "Zanimljiva Geografija" krišom slušani po studentskim sobama.

2012. mogli smo ih videti na InMusic festivalu, a ovaj put u Zagreb dolaze Promovisati svoj 7. studijski album "SEDMA SILA".
Prvi singl sa tog albuma "GASIO SAM MRAK" su slušaoci najslušanijeg beogradskog radija BEOGRAD 202 izabrali za HIT GODINE.





Cena karte za ovaj koncert u pretprodaji biti će 25kn, dok će na dan koncerta iznositi 35kn.

Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kn). Šank na dan koncerta radi do ponoći.

Нема коментара:

Постави коментар