среда, 14. децембар 2016.

U Sjećanje Na Kud Idijote




U SJEĆANJE NA GRUPU KUD IDIJOTI uz nastupe raznih raznih glazbenih skupina
                             PRIJAVITE SE ZA SUDJELOVANJE

U subotu, 24. prosinca u klubu Uljanik će se održati jedinstvena koncertna večer koja bi uz sudjelovanje raznih glazbenih skupina trebala oživjeti koncertni duh jedne od najneprežaljenijih pulskih grupa svih vremena.
KUD Idijoti bili su i ostali simbolom grada Pule, odrastanja mnogih generacija, nezaboravnih priča i trenutaka, te vječne inspiracije, mnogih bivših te sadašnjih glazbenih skupina.

Na višegodišnje brojne upite, krenulo se s pripremom koncertne večeri koja bi uz sudjelovanje raznih glazbenih skupina neovisno o stilskom izričaju, na jednome mjestu okupila sve nas u čijim srcima živi sjećanje na grupu KUD Idijoti, njihovu ostavštinu, bezvremenske numere te pulski izričaj kojega je ova grupa uz njima svojstvenu autentičnost izvela na najbolji mogući put.

Stoga pozivamo sve, koji bi željeli nastupiti i sudjelovati u ovome projektu, da se jave na: vivalapola2008@gmail.com poradi detalja i svega ostaloga. KUD Idijoti su upravo za Božićne blagdane u klubu Uljanik održali niz nezaboravnih nastupa, stoga pokažimo kroz druženje i glazbu da ostavština grada Pule i ove grupe i na ispraćaju ove godine - nikada neće biti zaboravljenom.

Нема коментара:

Постави коментар