четвртак, 22. децембар 2016.

4. SuperUho Festival



Nakon uspešnog trećeg izdanja SuperUho Festivala koji je 2016. po prvi put održan u biseru hrvatskog dela Jadrana Primoštenu, ovom prilikom organizatori najavljujemuo datume održavanja četvrtog izdanja festivala od 07. do 09. avgusta 2017. Festival će se održati u prostoru nekadašnjeg hotela Marina Lučica, koji se nalazi u neposrednoj blizini jedne od najepših plaža na Jadranu. U navedenom je prostoru smešten i idiličan kamp u potpunosti natkriven gustom borovom šumom.

Produktivna saradnja s telekomunikacijskom firmom Iskon – generalnim sponzorom svih dosadašnjih izdanja SuperUho Festivala – nastavlja se i njegovim novim izdanjem, obećavajući puno zanimljivih popratnih sadržaja, pogodnosti i poklona za posetitelje. Vredi izdvojiti radionice organizovane za goste kampa u sklopu prošlog izdanja festivala koje su se pokazale kao pravi hit tako da nema sumnje kako će goste festivala Iskon i iduće godine oduševiti svojom kreativnošću i idejama.

Budući je ove godine kamp bio rasprodan uoči samog početka festivala, SuperUho za iduću godinu priprema njegovo širenje na dvostruko veću površinu. Jednako tako će se produžiti i njegovo radno vreme pa će kamp biti otvoren već 05. avgusta u 12:00 sati i radiće sve do 10. avgusta u 12:00 sati. Za dva uvodna dana koji će prethoditi glavnom festivalskom programu pripremaju se dodatni sadržaji o kojima će informacije biti dostupne.

Koncept muzičkog programa zadržaće svoj prepoznatljiv intimni format uživanja u muzici i gde će nastupiti pažljivo i s ljubavlju izabrani izvođači svetske i regionalne muzičke scene.

Ovom prilikom najavljujemo početak prodaje prvog ograničenog paketa festivalskih ulaznica po promotivnoj ceni od od 190 kuna, te kamperskih ulaznica koje će se u promotivnom razdoblju prodavati po ceni od samo 60 kuna. Komplet koji omogućava posetu svim zbivanjima u sklopu festivala te petodnevno kampovanje na prekrasnoj lokaciji, u ovom prvom promotivnom paketu koštaće samo 250 kuna.
Ulaznice po navedenoj promotivnoj ceni prodavaće se u razdoblju od 21.12. do 31.12. na sedećim pretprodajnim mjestima:

Tourist agency Laguna (Tepli bok 25), Primošten
Azimut (Obala palih omladinaca 2), Šibenik
Cd Shop Butiga (Jurja Šižgorića 2), Šibenik
caffe bar "BASKET" (Domovinskog rata 42), Split
Dallas Music Shop Rijeka (Splitska 2), Rijeka
dirty old EMPIRE * shop - label - festival - merchandise - booking (Tratinska 18), Zagreb
Rockmark (Berislavićeva 13), Zagreb

Ulaznice je moguće kupiti i putem internet servisa Rockmarka i Dirty Old Shopa.

Nakon isteka razdoblja prodaje prvog promotivnog paketa festivalskih ulaznica za četvrto izdanje SuperUho Festivala cene ulaznica će biti 220 kuna do 18.03., 250 kuna do 18.06., 290 kuna do 07.08. te 320 kuna na ulazu.

Cene kamperskih ulaznica nakon isteka razdoblja prodaje prvog promotivnog paketa će biti 90 kuna do 18.03., 120 kuna do 18.06. te 150 kuna do 09.08.

Objava prvih izvođača uslediće sredinom januara 2017.

Нема коментара:

Постави коментар