уторак, 25. октобар 2016.

Zemlja Gruva! Vintage Industrial Bar, 27.oktobra




Zemlja gruva je beogradski bend, prepoznatljiv po specifičnom imidžu i samostalnom delovanju na sceni koji u okviru vlastitog studija i etikete “Gruvlend” stvara autorsku muziku.

Specifičnost muzike Zemlje gruva!, pored jake duvačke sekcije, najviše određuje front Zemlje gruva: Zoe Kidah, Konstrakta i MC Milovan, tri vokalna solista različitog izraza.

Muzički žanr je fuzija pravaca među kojima dominira crni ritam (afro, neo/soul, ragga, reggae, jazz, swing, muzika 60') u autentičnom muzičkom konceptu.

Prvi album Zemlje gruva – “WTF is Gruvlend!” je za samo godinu doživeo zapažen uspeh, veoma pozitivne kritike i omogućio im je prisustvovanje na svim relevantnim festivalima u regiji od Vardara do Triglava.
Nastupali su kao predgrupa velikim svetskim zvezdama poput Amy Winehouse, Cee Lo Green, Nouvelle Vague.
Prepoznatljivost u regiji učvrstili su i projektom “Dino u Zemlji gruva”, koji je zamišljen kao omaž velikom autoru sa ovih prostora.

U junu 2016. bend objavljuje drugi album “Šta stvarno želiš!” Uz album je objavljen I video za naslovnu pesmu “Django”.Zemlja gruva će sukcesiovno objavljivati video singlove sa aktualnog albuma, a u novembru nas očekuje video za singl “Vucibatina”.
Album je dostupan na svim značajnim portalima za digitalnu distribuciju I slušanje muzike ( iTunes, Deezer, Youtube, Spotify…).

“Plesanje do znoja!” Parola je koja predstavlja pionire nove srpske pop scene, ljude neverovatno zarazne pozitivne energije koji vam svojim likom i delom žele dobrodošlicu u Zemlju Gruva.



Нема коментара:

Постави коментар