уторак, 25. октобар 2016.

Evolucija i Slobodan Trifunović-Sančo, 28.oktobar, klub URMUS


Take It Or Leave It Records live promocija održaće se u petak 28.10.2016 u klubu URMUS-a, a svoja najnovija izdanja predstaviće uživo poznati gotik metak bend Evolucija i kantautor Slobodan Trifunović-Sančo.

Bend Evolucija, kojeg predvodi bračni par Marinjes – Ilana i Dragiša osnovan je u Švajcarskoj 2007. godine. Muzički, Evolucija je sazrela u slojevitoj mešavini sympho i gothic metala povezanoj sa uticajem srpskog etno senzibiliteta.
Album pod nazivom „Igra počinje“, je pod producentskom palicom i uz svesrdnu gitarsku podršku Dragana Uroševića – Uroša (Epilog), snimljen u poznatom kragujevačkom studiju Ivana Ilića.

Evolucija su: Ilana Marinjes-von Arx (vokal), Dragiša Marinjes (bas gitara), Stevan Miletić (solo gitara), Branimir Kojadinović (ritam gitara) i Marko Marković (bubnjevi).




Slobodan Trifunović – Sančo je do sada je objavio ukupno sedam izdanja, od kojih su četiri na srpskom i tri na engleskom jeziku, a muzički pravci kojima najviše teži su uglavnom u žanru pop-roka, roka, bluza i country-a.
Većina tekstova je nastala kao deo ličnog i životnog iskustva, a mnoge od pesama su prožete socijalnom i ljubavnom tematikom.



Нема коментара:

Постави коментар