понедељак, 17. октобар 2016.

Detour - "Tvoje lice se promijenilo"



Singlom "Tvoje lice se promijenilo" Detour najavljuje četvrti album "detour10" koji će koncertnu promociju doživeti 19. novembra u Velikom pogonu Tvornice kulture, u sklopu velikog slavljeničkog koncerta Detour i gosti – 10 godina putovanja.

Godinu u kojoj su se predstavili pjesmom "Zaljubila sam se" završiće na najbolji mogući način: novim singlom, novim albumom i velikim koncertom.

Pesma "Tvoje lice se promijenilo" predstavlja prvu autorsku uspešnu pesmu kompozitora i tekstopisca grupe Nenada Borgudana, kome je pri pisanju teksta pomogla tadašnja pevačica grupe Yammat Ivana Babić.



"Pjesma ‘Tvoje lice se promijenilo" ne spada u pesme s Detourovih diskografskih izdanja već datira iz 2004. dok je grupa radila pod imenom Yammat i izvorno se nalazi na Yammatovom albumu "Plan B".

"Napravili smo velik zahvat u aranžmanu i zvuku pjesme pojačavši bazu puhačima, gudačima i perkusijama što je uz novi vokal naše Gine pružilo potpuno novo čitanje skladbe.Riječ se o albumu za koji smo odabrali deset skladbi koje zapravo čine presjek našeg rada i prvih triju albuma, među kojima su i neke koje nisu imale status singla. Novim osvježenim aranžmanima namjera nam je približiti pjesme onome što danas čini zvuk Detoura " -objašnjava Nenad Borgudan

Нема коментара:

Постави коментар