петак, 23. септембар 2016.

VVHILE I GUDRON LIVE U AG KLUBU, 03.oktobra




Klub AG ugostće u ponedjeljak, 03. oktobra, beogradski dvojac VVHILE koji drugu godinu zaredom gostuje u Sarajevu, ovaj put u sklopu turneje kroz osam gradova u četiri države. Prošlog leta svirali su u punom FIS-u, gdje su premijerno izvodili kompozicije sa albuma „More“. Kao i prošle godine, lokalnu podršku pruža sarajevski duo Gudron.

VVHILE je duo koji su 2011. osnovali Stevan Ćirović na bubnjevima i vokalima, i Andrija Spičanović na gitari i vokalima. Posle velikog broja koncerata u regionu i četiri evropske turneje, tri vinilna i jednog kasetnog izdanja, VVhile su izrasli u jedan od najuzbudljivijih bendova bivše Jugoslavije. Krajem 2014. objavili su album "More", koji je 2015. izišao na vinilu kod pet nezavisnih etiketa u Srbiji i inostranstvu. Prošle godine odsvirali su izvrstan i dobro posjećen koncert u sarajevskom FIS-u, a ove godine su ponovo u Sarajevu, u sklopu europske turneje.




 GUDRON je bučni sarajevski instrumentalni dvojac, aktivan od 2011. Nakon nekoliko godina aktivnog sviranja u BiH objavili su split EP sa italijanskim bendom La Confraternita del Purgatorio, a nekoliko meseci kasnije i prvi album pod nazivom "Haram". Oba izdanja objavljena su u vlastitom aranžmanu, u digitalnom formatu. Trenutno pripremaju turneju i novi album i traže izdavača za vinil.




Koncert počinje u 21 sat, a cena karte je 5 KM.

Нема коментара:

Постави коментар