среда, 28. септембар 2016.

KKN, E Play i Samostalni referenti zatvaraju baštu KST-a



Klub studenata tehnike održaće tradicionalni koncert povodom zatvaranja bašte i kraja još jedne letnje sezone u petak 14. oktobra, a nastupiće Kanda, Kodža i Nebojša, E Play i Samostalni Referenti.


Bend Kanda Kodža i Nebojša postoji od 1991. godine i do sada iza sebe imaju sedam albuma i jedno DVD izdanje. Nekoliko nagrada za najbolji album godine tokom dvehiljaditih doprinele su konačnoj afirmaciji i kod najšire publike, a sedmi po redi album, „Volja za noć“ iz 2014. godine, i dalje je aktuelan. KKN će u KST-u na zatvaranju bašte snimiti i live video povodom 25 godina karijere.

Sastav E-play iza sebe ima četri studijska albuma i veliku listu festivalskih nastupa. Basistkinja Maja Cvetković, heroina alternativne scene, zajedno sa bunjarom Trutom (bivši bubnjar Rambo Amadeusa) i atmosferičnim gitarskim zvukom daju ovom bendu posebnu energiju i na njihovim koncertima publika ne dolazi do predaha.

Kultni domaći ska bend Samostalni Referenti čest su gost KST-a, a njihove svirke dugo se prepričavaju. Ove godine proslavili su 20 godina postojanja i nema sumnje da publiku čeka još jedan sjajan i energičan nastup.

Karte se mogu kupiti u pretprodaji po ceni od 500 dinara za prvih 100 karata.

Нема коментара:

Постави коментар