среда, 10. август 2016.

Sutra počinje šesti LAKE FEST




Prvi dan festivala, četvrtak 11. avgusta, je besplatan. Rambo Amadeus, Bajaga i Instruktori, Kultur Shock samo su neka od imena koja će vas zabavljati. Za ostale dane cena ulaznice biće 10 eura za ulaz po danu. U petak, 12. avgusta moći ćete pogledati Kerber, Gorana Bareta s Majkama, subota 13. avgusta na pozornicu će izvesti YU Grupu, dok će zadnji dan, nedjelja 14.avgusta, atmosferu zapaliti Manu Chao.






Pet godina Lake festa pokazale su da Nikšić ima kritičnu masu ljudi koja želi organizaciju jednog ovakvog, pre svega muzičkog ali i multikulturnog festivala. To je još jedan razlog, da u gradu koji i sam ima 'tržište' za jednu ovakvu manifestaciju, Lake fest bude tradicionalan i deo zanimljivih događanja, dovedemo u ovaj grad. Tradicija rock'n'rolla, kao i ostalih srodnih muzičkih pravaca u ovom gradu velika je i pruža dodatni razlog domaćoj publici prepoznati kvalitet, ali i postane aktivni učesnik u samoj realizaciji programa festivala.

 Kamp naselje u Topolama, na samoj obali jezera, pokazalo se kao sjajna lokacija za organizaciju Lake festa s kojom se može pohvaliti malo koji grad u regiji. Dobra prometna infrastruktura, kao na prilazima gradu tako i na prilazima samom kampu, dozvoljava dolazak velikog broja ljudi. Mogućnost parkiranja, prilaska bez zastoja, preglednosti kampa i pozornica, samo su neke prednosti lokacije.

Нема коментара:

Постави коментар