среда, 10. август 2016.

Počeo prateći program Nišvila



U Oficirskom domu, u okviru niškog džez festivala, juče od 19 sati je otvorena izložba eksponata prikupljenih tokom ranijih izdanja Nišvila. Postavka će biti izložena do 15. avgusta, a posetioci će moći da je pogledaju od 11 do 19 sati.

Takodje u Oficirskom domu u 18 sati otvorena je i izložba fotografija Žoao Garsije “Vidimo se”, a zainteresovani će moći da pogledaju radove takođe do kraja festivala od 11 do 20 sati.

Na Amfiteatru na keju gde je postavljen River stage nastupili su Plesni studio “Revolution”, “Kafe Ball” i “Balkan Lovers Band”.

 Druge večeri na River stage-u u sredu 10. avgusta od 20 sati nastupaju “Very” Naiss, kineski “Golden Buddha Band” i “Nema problema” iz Italije.

U četvrtak 11. avgusta, kada počinje i glavni program Nišvila, u Oficirskom domu održaće se Jazz radionice za mlade muzičare sa učesnicima festivala. U Press centru u Paviljonu u Tvrđavi od 18 sati održaće se promocija fotomonografije “Carski rez – Izložba za poneti” - fotografije Dušana Mitića Cara sa prethodnih izdanja Nišvila.


Ovogodišnji Nišvil džez festival održava se od 11. do 14. avgusta. Tokom festivala biće održano 110 koncerata na 11 bina, a učestvovaće više od 600 izvođača. 

Нема коментара:

Постави коментар