петак, 19. август 2016.

Novi singl Emir & Frozen Camels "Volim te"Nekoliko meseci posle singla “Flaster”, koji je naišao na odličan prijem u celom regionu, rock bend Emir & Frozen Camels (EFC) obradovao je publiku objavom novog singla - pesme "Volim te".


Kako kaže lider EFC benda, Emir Bukovica, radi se o pesmi prepoznatljivog EFC zvuka, s blagim uticajem southern rock škole.

"Što se tiče tematike same pjesme, iako naziv možda sugeriše drugačije, "Volim te" je sarkastično-humoristična ljubavna priča bez sretnog završetka", dodaje Bukovica.
Kao i većina dosadašnjih EFC pesama, i ova je snimljena i producirana na dva kontinenta, u studijima Mix Factory na Floridi (SAD) i Longplay u Sarajevu.
Bend će ovu pesmu prvi put uživo odsvirati 27.08.2016. publici u Slavonskom Brodu na prvom “Slavonija FEST- CMC 200” festivalu, a ista se već našla na festivalskoj kompilaciji zagrebačkog Croatia Recordsa, na kojoj se osim “smrzutih kamila” nalaze i izvođači poput beogradskog Van Gogha, Bareta i Majki, Teške Industrije, Željka Bebeka i drugih. 

Нема коментара:

Постави коментар