четвртак, 18. август 2016.

Devet bendova u trci za 100.000 dinara na čačanskom trgu




Na večeri rokenrol bendova, koje će se na gradskom trgu u Čačku održati u petak 26. avgusta, nastupiće devet bendova koji će se takmičiti za glavnu nagradu od 100.000 dinara.

Producenti nadmetanja mladih bendova navode da se za nastup prijavilo više od 20 sastava, a da je nakon preslušavanja audio snimaka za takmičarski program odabrano devet najboljih grupa iz Šumadije  i Zapadne Srbije.

Pred Čačanima će nastupiti: ATRUM – Kragujevac, BRAT – Užice, JURKA – Čačak, HIT BY PAIN – Čačak, HOREA – Aranđelovac, LARSKA – Kragujevac, STEEL HORNET – Kragujevac, DE FACTO – Čačak, EASTOCK – Užice.

Najbolji bend dobiće 100.000 dinara, a u čije će ruke otići novac odlučiće tročlani žiri na čijem će čelu biti Zoran Marinković Marinko, frontmen sastava BJESOVI.

Veče rokendrol bendova biće završno u okviru novog muzičkog festivala na gradskom trgu, koji se održava pod pokroviteljstvom Doma kulture.

Prvog dana festivala nastupiće bend Salsa Y Punto, koji na repertoaru ima latinoameričke pesme. Prava poslastica za sve ljubitele Bitlsa stiže u četvrtak 25. avgusta kada nastupa sastav Bestbeat, koje je renomirani magazin Newsweek proglasio za jedan od 30 najboljih The Beatles tribute bendova na svetu.




Izvor: Morava Info

Нема коментара:

Постави коментар