понедељак, 18. јул 2016.

Rochelle, Rochelle - "Moje srce lomi se, moja jetra umire"



NOVI singl zagrebačkog benda Rochelle, Rochelle nosi naslov "Moje srce lomi se, moja jetra umire" i radi se o prvom singlu s novog albuma "Od sumraka do sponzoruše".

Muzički spot snimali su u svojoj garaži mobilnim telefonom a na svom fb profilu su napisali : "S obzirom da nemamo love ni ideje. snimili smo se mobitelima kak sviramo u garaži".




Ovaj peteročlani bend već neko vreme privlači pažnju posetioca brojnih festivala na kojima su nastupili, a nema sumnje da će im u daljnjem prikupljanju fanova pomoći i novi singl.

Cover novog albuma ‘krasi’ neugledna stražnjica u prevelikim belim gaćama, čime su članovi benda najverovatnije želeli privući pažnju publike koja ‘ceni’ lepu estetiku, odnosno zgražava se na degutantni bizarluk.

Ovako oni vide sami sebe:

Vokalno instrumentalni sastav bez vokala Rochelle, Rochelle je Old School Rock ‘N Roll eksplozija iz Zagreba koja udara iz dve gitare u koliziji s bubnjem i ostavlja gladnog sitim, a žednog napojenim dobrim vibracijama...Oni su redom: Dimitrije Đokić – vokal, Stjepan Tribuson – gitara, Saša Nužda – gitara, Tomislav Franjo Šušak – gitara, Oliver Marčetić – bubanj.


Ako ovaj bend želite čuti i videti negde uživo, sledeća im je, nadamo se ne i jedina stanica – Ferragosto Jam festival u Orahovici u četvrtak 4.avgusta u 20 sati.

Нема коментара:

Постави коментар