среда, 1. јун 2016.

Tulum Zagreb - Hladno pivo, Brkovi, Šank?!



Nakon Dubioza Kolektiva i S.A.R.S.-a u prvoj,zatim Bajage i Silentea u drugoj sezoni Tulum u svojoj trećoj godini najprepoznatljivije dosad kreće žanrovski određenim smerom. Punk rock kombinacije spojiće u Domu sportova nekoliko generacija u velikom mosh pitu. Jedna stvar ipak će ostati ista, a to je činjenica da i ovaj put donosi više od četiri koncertna sata za izuzetno povoljnu ulaznicu. Datumi i izvođači na preostala dva Tuluma – u Splitu i Rijeci – biće objavljeni uskoro.


Zahvaljujući aktuelnom albumu “Dani zatvorenih vrata”, jednom od ponajboljih u karijeri, Hladno pivo je ponovo zauzelo vrh regionalne rock scene. Čak sedam singlova skinuto je s tog izdanja, od “Vjeruj u mene” do prošle nedelje lansiranog “Dibidusa” kojeg prati sjajan spot režisera Vojana Koceića. Na Tulum, naravno, osim novih songova Mile i bend donose najbolje iz repertoara, u dvosatnom setu u kojem će se naći sve od “Bubašvaba” naovamo...

Punk folk wellness petorka Brkovi proteklu je godinu uz brojne klubove punila i najveće dvorane regije. Bend kojeg se malo koji radio usudi pustiti u eter rasprodao je prvo Malu dvoranu Doma sportova u martu 2015., da bi potom, poguran odličnim novim albumom “Torzo Dade Topića” napunio i beogradsku Halu sportova. Krcat kalendar dovest će Brkove do velikog broja solo i festivalskih nastupa ovog leta, a naposletku i do Tuluma u Domu sportova.

Punk rock kvartet Šank?! dokazao je, napunivši Tvornicu kulture 13.maja 2016., da su stvorili sve brojniju, izuzetno vernu bazu fanova. “Grad je naš”, “Zagreb gori”,  “Ljubav gradu” i “Borac” pevaju se s visoko podignutim šakama. Ulica već odavno nije imala tako jak i artikuliran stav kao onaj koji progovara kroz pesme Šanka?!.

Ulaznice su u prodaju po ceni od 60 kn. Ta cena će biti na snazi do 17.07., a od 18.07. se penje na 70 kn. Ukoliko ih ostane ulaznice će se na dan koncerta moći kupiti za 90 kn.

Službena prodajna mesta:
• Dirty old shop, Tratinska 18
• Rockmark, Berislavićeva 13
• Aquarius CD Shop, Varšavska 13
• Dallas Music Shop Rijeka, Splitska 2a
• Eventimova prodajna mjesta u Hrvatskoj i inozemstvu
• Online na www.eventim.hr

Нема коментара:

Постави коментар