петак, 24. јун 2016.

Kultur Shock ponovno nastupa u "Abraševiću" u sklopu velike europske turneje



Nakon 10 godina od prvog koncerta u BiH, održanog upravo u OKC "Abrašević" u decembru 2006., i nakon 15 godina međunarodnih turneja,Kultur Shock ponovno nastupa u "Abraševiću" u sklopu velike europske turneje povodom svog 20. rođendana.

Cena ulaznice je 8 KM u pretprodaji do 12.7., a 13 KM na dan koncerta. Pretprodajna mjesta: OKC "Abrašević", Caffe bar "Duradžik" (Stari Grad), trafika na Rondou i hostel "Balkanarama" (Braće Ševa 1a).

Nakon 20 godina muzičkog rada, 15 godina međunarodnih turneja i 10 nosača zvuka,Kultur Shock kreće na veliku evropsku rođendansku turneju.

Prvi koncert turneje biće održan u Seattleu nakon kojeg će bend održati više od 30 koncerata u Španiji, Italiji, Sloveniji, Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Srbiji, Crnoj Gori, Bugarskoj i Mađarskoj.
Publici u Europi i SAD-u poznati su kao band muzičkih buntovnika i beskompromisnih nekonformista i jedinstveni bend originalnog zvuka.

Kombinovajući izvor svoje inspiracije – bogatstvo balkanske folk tradicije s rockom, punkom, metalom i hip-hopom, Kultur Shock je postigao tokom godina prepoznatljiv, jedinstven i nepogrešiv zvuk blizak svojim fanovima, a nezaboravan onima koji se prvi put susreću s njim. Nastupi se mogu opisati jednom rečju – energija, energija koja slušaoce pretvara u aktivne, znojne i promukle učesnike.

Kultur Shock je u zajedničku avanturu pozvao i svoje bivše članove, tako će nastupati u sledećem sastavu:

Gino Jevđević- vokal i perkusije
Val Kiossovski- gitara i vokal
Masa Kobayashi- bas gitara
Christopher Stromquist – bubnjevi
Amy Denio – klarinet, saksofon, vokal
Mario Butković – gitara
Guy Michael Davis – bas gitara
Oggi Kiossovski – bubnjevi.

Нема коментара:

Постави коментар