понедељак, 2. мај 2016.

ROLIN HUMES , 14. maja, u Gradskom kazalištu mladih povodom 5 godina postojanja benda!


ROLIN HUMES vas pozivaju na svoj do sada najlepši splitski koncert koji će održati u subotu, 14. maja, u Gradskom kazalištu mladih povodom 5 godina postojanja benda!




Rolin Humes, pop, rock, blues kvartet nastao 2011. godine, iza sebe ima popriličan niz nastupa, ali i nagrada na muzičkim festivalima i takmičenjima širom sveta, tako da danas s pravom slovi za jedan od najboljih hrvatskih muzičkih izvoznih proizvoda mlađe generacije.

Do sada su objavili dva albuma, a zadnji pod nazivom "Rolin Humes presents Rolin Blues", po izboru Večernjeg lista našao se na godišnjoj listi top 5 najboljih alternativnih albuma u Hrvatskoj.

Ovaj kvartet u svom je petogodišnjem bogatom muzičkom radu zabeležio brojne nastupe po evropskim državama poput Nemačke, Slovačke, Rumunije, Srbije, Austrije .., a posebno treba istaknuti američku turneju i nastup na International Blues Challengeu u Memphisu.

Rolin Humes predstavljaju izuzetnu muzičku live atrakciju, u izvodjenju pesama iz bogatog vlastitog repertoara isključivo na engleskom jeziku, a u što će se uveriti svi gosti splitskog koncerta u subotu, 14. maja, u Gradskom kazalištu mladih.

Нема коментара:

Постави коментар