петак, 27. мај 2016.

Rock Koncert! Kofein, Eleven & SNB, 09.juna u Novom Sadu


                            Rock Koncert! Kofein, Eleven & SNB, 09.juna u Novom Sadu


KOFEIN
Alternativni Rock trio iz Sremske Mitrovice i Rume sa dodatnim članovima iz Novog Sada, nastao je kao ideja da se sačuva autorski rad iz nekoliko predhodnih bendova koji su se zbog različitih razloga razišli. Autor muzike i tekstova, Nemanja Velimirović, nakon 15 godina aktivog rada u mnogim Vojvodjanskim bendovima zajedno sa Goranom Blagojevićem i Goranom Kovačevićem u novembru 2014. formira bend Kofein. Posle dve godine i preko 100 koncerata konačno izlazi album prvenac "integritet u Provaliji" za izdavačku kuću LampShade media krajem Januara 2016. godine. Bend karakterišu glasne gitare i bubnjevi i česte promene ritmova i dinamike sviranja. Bend je sarađivao i sarađuje sa mnogim muzičarima sa Ex Yu prostora i do sada je nastupao i sa starijim bendovima kao warm up (E-Play, Partibrejkers, Atheist Rap, Goblini...) Uz album, bend je do sada snimio i 6 video spotova i gostovao na mnogim medijima (Studiu B u okviru jutarnjeg programa, RTS (emisija Bunt), RTV (Gruvanje i Jutarnji program), Kopernikus, Rock Radio, RTV Pink...). Spotovi za pesme "Čovek", "Milion Milja", "Plašiš se" i "Kalifornija" (u kojoj su bendu gostovali Alen, gitarista benda Goblini i Radule, gitarista/vokal benda Atheist Rap), doživeli su svoju MTV Adria premijeru i emitovani su na svim medijima koji podržavaju rock muziku. U pripremi je novi album i prvi singl sa istog se očekuje tokom leta 2016.


11 (Eleven)
Bend 11 je nastao krajem 2008. godine u Šapcu. Prvi album A Moment Of Silence je kompletiran krajem 2009. godine. Zahvaljujući dobroj reakciji publike, podršci prijatelja i spletom okolnosti 2010. godina je bila neočekivano preplavljena brojnim nastupima. Pored Šapca i Beograda, 11 je takodje nastupao u Zagrebu, Ljubljani, Novom Sadu, Kragujevcu, Vršcu, Rijeci, Bijeljini... Slede nastupi na Exitu, pobeda na Vojvodina Open festivalu, emitovanja i prvo mesto za spot "Plovim sad" u profilisanoj emisiji "Gruvanje" na Tv Vojvodina, emitovanja na muzičkom kanalu MTV Adria.. 2011. godine u izdanju Kulturnog Centra Šabac izlazi CD singl ‐ Neko čudno vreme/Poslednji put. 2012. godine 11 završava svoj drugi album pod nazivom “Težina okova”. 2015. bend dobija novog člana, gitaristu Milana Katanića, koji je publici od ranije poznat po radu u legendarnom šabačkom sastavu iz 90‐ih, Ništa ali logopedi. Iste godine potpisuje ugovor sa izdavačkom kućom Lampshade Media i izdaje EP “Randevu”. Spot za pesmu „Veruj“ ulazi na regionalnu MTV Adria top listu gde se zadržava pet nedelja i dostiže 6. poziciju.
Muzika grupe 11 se najbliže može definisati kao: Rock – Alternative.


SNB (Skupljeni na brzinu)
Bend je osnovan 1995. godine u banatskom mestu Novi Kneževac. Prvi album (sa 12 autorskih pesama) pod nazivom “Provincijalna urbanizacija” smo objavili 2000. godine za nezavisnu izdavačku kuću “You Against Me Records” iz Novog Sada. Takođe imamo snimljenih 5 novih pesama kao demo za drugi album koji je u pripremi. Sa pesmom “Ska” smo predstavljeni na kompilaciji “Ska Factor Positive” izdatoj u Sloveniji 2003. godine na kojoj se nalaze ska bendovi iz čitavog regiona. Iza sebe imamo preko stotinu nastupa širom Srbije i nekoliko nastupa u inostranstvu: Ska festival u Budimpešti, gosti na promociji albuma Direktora “Lesli se vraća krući” u KST-u u Beogradu, promocija emisije Larmanje u klubu Enter (ex Kapija) u Novom Sadu, Club Quarter, SKCNS Fabrika, RASTOK FEST Jelah (BiH), ADZF Zenica (BiH), SLF... Trenutno živimo i radimo u Novom Sadu. Od nastanka benda do danas dolazilo je do promena članova i nekoliko kraćih pauza u radu, ali je suština ostala ista: energično, kratko i jasno. U novoj postavi su snimljene tri nove pesme od kojih je za pesmu Grad snimljen i video. Marta 2016. za Nocturne Media objavljen je EP Slep i gluv sa tri pesme : Slep i gluv, Ne prestajem i Masta
Diskografija:
LP " Provincijalna Urbanizacija" Ska Faktor Pozitiv kompilacija EP Slep i gluv


Ulaz: 200 din.

Нема коментара:

Постави коментар