уторак, 24. мај 2016.

Ritam Nereda, gosti Kolaps, Bašta Doma omladine, KragujevacRITAM NEREDA nakon dugo vremena stiže u Kragujevac da promoviše svoj aktuelni album "To nisi ti".

Koncert će se održati u bašti Doma omladine,04. juna, vrata se otvaraju u 20:30, a koncert počinje u 21:00.

Pored benda RITAM NEREDA nastupiće i KOLAPS!


Ritam Nereda je jedan od najproduktivnijih i najbeskompromisnijih domaćih sastava svoje generacije koji radi od 1987. godine. Sinonim su za glasnu, brzu, čvrstu i energicnu svirku sa stilski ukrštenim punk, metal i hard core zvukom. Kolekciju legendarnih pesama kao sto su "Put beznađa", "Crno je sve", "Ne", "10 godina", "Hiljade", "Sećanja", "Heroj" i mnoge druge ćete uvek moći da čujete na njihovim nastupima koje će zajedno sa publikom pevati glasno.
Ritam Nereda je svojom obimnom diskografijom, mnogobrojnim izdanjima i reizdanjima tokom 27 godina karijere uvek imao veliku bazu fanova i za Balkanske uslove visoke tiraže, predstavljajući redak primer autorski veoma plodnog sastava sa vrlo kultnim repertoarom.
Čist i beskompromisan kvalitet potvrđuju i, između ostalih, Henry Rollins (Rollins Band) i Bill Gould (Faith No More), koji su posle slušanja njihovih koncerata tražili da se upoznaju sa bendom. Ritam Nereda beleži i nastupe sa takvim veličinama kakve su Queens of the Stage, Official Motörhead i Red Hot Chili Peppers.
Iza sebe imaju osam studijskih albuma i tri live izdanja. Hitovi kao što su "Put beznađa", "San", "Boje se", "10 godina" i "Crno je sve" su samo neke od pesama koje su obeležile karijeru ovog benda.

Poslednji studijski album "To nisi ti" izašao je 2015. godine za izdavačku kuću Nocturne Media.

Prodaja ulaznica je počela u ponedeljak 16. maja
Predprodaja 500 dinara
Dan koncerta 700 dinara

Ulaznice možete kupiti u Domu omladine (Branka Radićevića 1) i u prodavnici Musicstore Kragujevac (Glavna ulica 126).

Нема коментара:

Постави коментар