четвртак, 21. април 2016.

Virvel je snimio spot za pesmu “Poslednji svedok”



Beogradski bend Virvel snimio je spot za pesmu “Poslednji svedok” koja predstavlja A stranu njihovog najnovijeg singla. Pored ove pesme na singlu se nalazi i pesma “Neobična banda”.

Spot za “Poslednjeg svedoka” je režirao Jovan Marjanov, a u njemu se pored članova benda pojavljuje i Filip Martinović.

Ekipu koja je zaslužna za realizaciju spota pored Marjanova čine Zoran Čulić, Veljko Zajc, Nikola Grubić i Uroš Maksimović.



Virvel je osnovan 2000. godine, u Beogradu. Članovi su Tijana Drobac: bas, vokal Zoran Stojčić: gitara, Dušan Mančić Golmajer: bubnjevi, Dejan Drobac: gitara, klavijature.

Članovi benda stekli su iskustvo kroz godine rada u nekoliko poznatih beogradskih bendova pre nego što su stigli do vrha njihove kreativnosti pod imenom Virvel. Do sada, grupa je održala brojne uspešne koncerte, i snimila dva albuma.
Virvel je jedinstvena pojava u regionu bivše Jugoslavije. Ne plašeći se za pretraživanje kroz zvuk i kroz svoje emocije, članovi benda stvaraju autentičan senzibilitet koji dolazi do izražaja u njihovim pesmama.
Eksperimentisanje sa skoro svakim muzičkim žanrom, čini koncert Virvel izuzetnim doživljajem. Zvuk ovog benda, obično opisuju kritičari kao postrock, zapravo predstavlja stvaranje atmosfere drugih mogućnosti pomoću osnovnih rok alata. Verujući u alternativnoj realnosti, članovi benda uglavnom izbegavaju medije. Objave svoje albume ,a  izbor je na ljudima ...

Нема коментара:

Постави коментар