петак, 29. април 2016.

Garage in July feat. Šiljo (Gatuzo) - "Buntovnik Ljubavi"


Garage in July sebe opisuje kao “visokooktanski Swamp ‘n’ Roll sastav” i to su zapravo “četvorica mladića začarana duhom Delte” koji za misiju imaju “prenositi naslijeđe Groove-a, naslijeđe Bluesa”. Dosad su objavili demo EP “Samo Ljubav i Rock ‘n’ Roll”, “Live at “RIBA” za Slušaj Najglasnije! Zdenka Franjića te albume “7” i “Imaš li strasti?!” za Dirty Mojo Records.

Premijera novog spota za singl “Buntovnik ljubavi” održana je 23.aprila, na svirci povodom 15. rođendana portala terapija.net u KSET-u.
"Ovo je naš prvi singl za Dirty Mojo Records koji je, nakon što je postojao fiktivno u našim mislima, sada i službeno pokrenut! Dirty Mojo Records pokrenuo je naš prijatelj Ivo Matić iz Orvela, uz našu veliku pomoć i podršku. Ovo je veliki trenutak za nas kao bend i predstavlja početak jednog novog i uzbudljivog poglavlja u našoj pustolovini.
Veliko hvala Šilji što je pristao na to da dio njega zauvijek ostane u našoj pjesmi.
Hvala Borisu Fischeru na predivnom iskustvu snimanja i na svim svađama. Puno smo naučili.
Hvala našoj braći iz Big Strip Gorile, koje volimo cijelim srcem. Tebe sada izdavajamo, Jenki, jer si cijeli dan s nama bio na snimanju i jer ti super stoji maska bika. :)
Hvala tebi, Ivo! Što dijeliš s nama snove i što se ne bojiš.
Hvala ti, Igore! Na viziji, angažiranosti, podršci i talentu kojeg dijeliš s nama."

Produkcija: Studio DIV
Režija: Igor Ilić
Spot realizovali: Ivo Matić, Igor Ilić i Božo Ilić.
Tekst, muzika i aranžman: Garage in July
Audio produkcija i snimka: Boris Fischer.
Mastering: Goran Martinac.

Нема коментара:

Постави коментар